En liten uppdatering

Tja!

Här kommer en lite uppdatering av läget: 

I måndags hade vi möte med Blindfoldead där vi fick veta lite om vad dom har gjort de senaste veckorna och vad vi ska göra framöver. Vi bokade in den 3 oktober för fotografering till pressmaterial för myspace, pressutskick med mera. Vi snackade även lite om den kommande EP:n eller "Maxi-singel" som det så fint heter. Den kommer troligtvis att bestå av fyra spår, nämligen Freak Out och Remember I'll Forget You samt de två nya låtarna Fall Back Down och Don't You Let Me Down. De måste sistanämnada är dock inte helt klara än men de är på gång och skivan kommer att vara upptryckt och klar till våran spelning Henriksberg den 7 november! Den spelningen får ni inte missa! ;)

På lördag ska vi ut hela bandet och partaja! Dock inte Jimmie som jobbar på lördag, haha! Men man vet aldrig med honom, han kanske dyker upp ändå! Hursomhelst kommer det bli en riktigt skön helg som avslutas med ett gött bakfylle-rep på söndag där alla är extra taggade på att repa! eller inte.. :D haha.

Ha de gött så länge!
/Part of Jon

For information in English, please contact Part of Jon
www.myspace.com/partofjon


Signade av Blindfoldead International!

Tjena!

I förra veckan skrev vi på för management-bolaget Blindfoldead International :) Det känns väldigt kul att det äntligen börjar hända lite saker för oss och vi hoppas att det kommer att bli ett bra samarbete som kommer gynna både oss och Blindfolded.

Vad kommer Blindfoldead att kunna göra för oss? Dom kommer ordna med logotyp, ny myspacedesign, hemsida, merchandise, spelningar med mera. Alla runtomkring-grejer så att säga, vilket gör att vi äntligen kan fokusera helt och hållet på det viktigtaste - musiken! Vi håller just nu på med inspelningar av två låtar ("Fall Back Down" och "Don't You Let Me Down") som vi hoppas blir klara innan månanden är slut. Vi håller samtidigt på att skriva en ny låt, som snart är klar! Sen har vi även en hel hög med nya låtidéer som bara väntar på att bli få bli skrivna...

Vill ni spana in Blindfoldead kan ni göra det på deras myspace: www.myspace.com/blindfoldead

For information in enligsh, please contact Part of Jon.
www.myspace.com/partofjon

Ny blogg!

Tjena!

Nu har vi äntligen startat en ny blogg - på svenska. Att hålla på och skriva på engelska blev helt enkelt för jobbigt. Den nya bloggen kommer att uppdateras oftare och vi kommer att ladda upp ännu fler bilder och filmklipp än tidigare. Så om du vill följa oss och våran utveckling ska du titta in här med jämna mellanrum ;)

For information in english, please contact Part of Jon.

www.myspace.com/partofjon

RSS 2.0