Mycket på gång!

Det händer mycket just nu. Vårt managmentbolag jobbar med att ta fram logga, pressbilder, ny myspacedesign och skivomslag till vår nästa skiva. Allt detta skall vara klart tills spelningen på Henriksberg. Håll ut, snart får du ett uppfräschat Part of Jon och 2 nya låtar som du kan lyssna på när du vill på vår myspace!

Idag repade vi. Tyvärr kunde inte Jim vara med då han var tvungen att hoppa in och jobba kväll. Vi arrangerade lite på vår nya låt Love Died Yesterday, en ballad som kommer få varenda kottes ögon att drypa av tårar! Haha. Nej men skämt och sido den känns riktigt stark! Vi kommer garanterat lira den på Henriksberg, det vill du inte missa! Vi började också på en ny låt som går under projektnamnet "Wembleylåten/U2 låten". Den känns pampig! Förhoppningsvis kommer vi att kunna lira den på Henkriksberg.. =)

Förövrigt har vi börjat jobba stenhårt på myspace med marknadsföring i Europa för att kunna förenkla en Europa turne till sommaren =).

Ha det bra alla där ute!

/Part of Jon

For information in English, please contact Part of Jon.
http://www.myspace.com/partofjon


Photoshoot

Tjaa!

I lördags morse stack vi in till stan för att plåta lite bilder till pressmaterial och liknande. Det var bra segt att gå upp tidigt en lördamorron, särskilt när de va regnigt och kallt ute...

Vi mötte upp Oscar som skulle plåta oss på Avenyn vid halv elva tiden och stack direkt upp till Götaplatsen där vi skulle ta dom första bilderna. Det var kallt som fan (särskilt för Tobbe och Jimmie som bara hade t-shirt), men rockstars som vi är så grejade vi det utan problem. När vi var klara där stack vi ner mot Avenyn igen och tog några bilder med lite andra kläder.

Bilderna blev riktigt bra och vi blev klara snabbt, vilket va gött med tanke på att det regnade konstant. Här e två bilder från igår, en från första tagningen o en från andra.

Part of Jon Part of Jon

/Part of Jon

For information in English, please contact Part of Jon.
http://www.myspace.com/partofjon



Rep + Video från studion!

Yoo!

Igår va vi i replokalen och övade faktiskt stämsång för första gången(!). Andreas och Tobias ska lära sig att sjunga stämsång så att vi så småningom kan ha 4-stämmigt live. Det kommer bli grymt! Vi snackade också lite om vilka kläder vi skall ha för plåtningen imorgon. Det ska bli så gött att äntligen få ta lite pressbilder, de har vi väntat länge på. Hoppas bara inte att de kommer regna för mycket... (de ska tydligen vara ösregn hela dan imon).

Vi tänkte också bjuda er på lite videoklipp från studion när vi spelade in Freak Out. Det va ett tag sen nu, men bätttre sent än aldrig ;)




/Part of Jon

For information in English, please contact Part of Jon
www.myspace.com/partofjon

RSS 2.0